Prova en stol

Prova en stol i 2 veckor helt kostnadsfritt

Vad glada vi är att du vill prova en av våra ergonomiska stolar! Vi tycker det är väldigt viktigt att du provar ut en stol för att se om den passar för det du har tänkt att använda den till.

Utan förbindelser och kostnadsfri frakt

Du betalar ingenting och förbinder dig inte för något. Är du inte nöjd med modellen är det bara att skicka den tillbaka. Vi ombesörjer upphämtning och står för alla fraktkostnader till och från dig. Det enda vi vill är att du sparar kartongen stolen levereras i så vi kan hämta tillbaka den på ett säkert sätt för att undvika transportskador. Våra provstolar är just provstolar och är i varierande färger, du kan välja material på stolen, textil eller vinyl. Stolarna skickas till flera kunder för provning, så därför tar vi alltid tillbaka dem.

När du provat klart och bestämt dig för att köpa en stol ser vi till att du får kontakt med en av våra kunniga återförsäljare. Vi lägger extra stor vikt att du får en personlig service och professionell rådgivning som hjälper dig hela vägen från köp till leverans. Din stol tillverkas speciellt för dig, är unik och anpassad efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss

Det är några uppgifter vi behöver från dig innan vi kan skicka din provstol. Därför ber vi dig att fylla i formuläret.