När utseende och ergonomi går hand i hand.

Arbetar du med att vårda och ta hand om andra? Välj en stol som vårdar och tar hand om dig också. Vi designar stolen så att den matchar inredningen i din mottagning eller salong.

Support Design

Sadelstolen för dig som är proffs

Arbetar du med patienter på något vis vet du hur viktig en rörlig och ergonomisk stol är. För maximalt stöd och rörelsefrihet är sadelstolen oslagbar på många sätt. Anpassa din stol efter dina behov och designa den i ett material och en färg som passar just din mottagning.

  • Svensktillverkade stolar med hållbara och slitstarka material
  • Ergonomiskt anpassade för vårdpersonal, frisörer, hudterapeuter med flera
  • Anpassningsbara för olika yrken och situationer
  • Aktivt sittande som avlastar nerver, muskler och ligament
  • Stärker bålmuskulaturen och ger kroppen energi

Få energi genom hela arbetsdagen

Att sitta rätt är inte bara bra för rygg, höfter och leder – det ger också energi. Med en sadelstol får du ett mer aktivt sittande som stärker både din bålmuskulatur och ditt välmående, så att du har ork över när arbetsdagen är slut. Anpassa stolen efter dina behov för en energirik vardag!

Utforska våra sadelstolar

Lite

Sadelstolen Lite gör dig mer aktiv och bidrar till en ökad blodcirkulation. Med sin kompakta formgivning tar liten plats och ger stor rörelsefrihet vid arbetsplatsen.

Finns i flera material och färger

Sadelstolen Lite Advanced Hybrid

Lite Advanced Hybrid

När du rör dig framåt, bakåt och i sidled på sadelstolen avlastar sitsens rörelse tryck på nerver, muskler och ligament.

Finns i flera material och färger

Sadelstol med ryggstöd

Lite Advanced Core+

Lite Advanced liknar sadelstolen Lite i sin utformning men har speciellt formgivna tryckavlastande zoner och ett större uttag fram som gör den särskilt lämpad för män, men passar lika bra för kvinnor. I det här utförandet kommer den med ryggstödet Core+.

Finns i flera material och färger

Hur rör du dig på jobbet?

Kanske lägger du vikt på armarna när du jobbar? Rör du kroppen mycket? Vill du snabbt kunna ändra sitthöjd? Oavsett hur mycket eller lite du rör dig under dagen behöver stolen finnas där för dig och anpassas efter dina behov. Därför har vi utvecklat en mängd olika tillbehör för att ge dig rätt ergonomiskt stöd.

Utforska våra tillbehör

 

Fotring

Idealisk för högre sitsar med hög cylinder som gör att fötterna inte når ner till golvet. Passar alla modeller.

Läs mer

Armstöd Swing

Ett armstöd som dessutom fungerar som stöd för rygg och mage. Kan vridas 360° vilket ger optimal rörelsefrihet.

Läs mer

 

Ryggstöd Core+

Ländryggsstöd vars höjd och lutning kan justeras. Tillgänglig i två modeller, Mini för vila och Core+ för att underlätta hållningen.

Läs mer

Support Design

Jag provade under flera års tid ett antal operatörsstolar från olika fabrikörer, men ingen som uppfyllde mina förväntningar, tills jag råkade på Support Design. Jag är oerhört tacksam.

Ing-Marie Albinsson
Leg. Tandhygienist, Lilla Tandkronan i Arvika

Vanliga frågor

Våra stolar är handgjorda från början till slut med noga utvalda och hållbara material och delar. Är du mån om att sitta rätt, bibehålla energi genom hela arbetsdagen och ta hand om din kropp har du hamnat helt rätt. Vi hjälper dig att hitta en stol som är anpassad efter just dina behov för ditt välmående. Dessutom, även om våra stolar har ergonomi och hållbarhet i fokus är de också snygga nog att ha såväl hemma som på kontoret. För oss utesluter inte ergonomi och utseende varandra.
Kontakta oss så bokar vi eller någon av våra återförsäljare en tid. Skulle du ha vägarna förbi de värmländska skogarna är du självklart även välkommen in till oss i Sunne på Brårudsallén 6!
Våra stolar går att få i många olika kombinationer och utföranden. Vill du ha en sadelstol för fri rörlighet? Vill du addera ett rygg- eller armstöd för extra support? Mängden justeringar är som du säkert förstår väldigt många. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt!
Självklart! Våra stolar går att designa i en mängd olika material och färger. Hittar du inte vad du söker? Hör av dig till oss så hjälper vi dig framåt.
Eftersom vi handtillverkar våra stolar med noga utvalda material och delar har alla våra stolar en väldigt god hållbarhet. Självklart går det inte att svara på exakt hur länge en specifik stol håller, men att våra stolar håller länge – det vågar vi lova. Därför ger vi alltid fem års garanti på alla våra produkter. Dessutom har vi en mängd reservdelar och tillbehör för att du ska kunna behålla din stol så länge som möjligt.

Vi hjälper dig att hitta rätt stol för dina behov

Att välja rätt stol är inte alltid helt enkelt. Vilken höjd på gaspelaren ska jag ha? Ryggstöd eller inte? Färg och materialval? Vad passar mig? Lugn, vi hjälper dig.

Boka en digital rådgivning med någon av våra experter på en tid som passar dig. Mötet är helt kostnadsfritt och allt du behöver är din dator eller mobil. Vi ses!