En ergonomisk fullträff.

Arbetar du som fysioterapeut eller ergonom och letar efter rätt stolar eller verktyg till dina klienter? Varmt välkommen till oss på Support Design! Vi erbjuder ergonomiska stolar i en mängd olika utföranden.

Support Design

Det här är Support Design

Våra ledord är kort och gott ”Hur mår du på jobbet?”. Varje dag frågar vi oss hur vi kan hjälpa människor att sitta rätt, arbeta effektfullt och kreativt och samtidigt lämna jobbet med energi och en välmående kropp. Med vår långa erfarenhet av ergonomiska sittmöbler och stora fokus på hållbarhet tillverkar vi premiumstolar för såväl dentister som vårdpersonal, frisörer, kontorsarbetare och allt däremellan.

  • Svensktillverkade stolar med hållbara och slitstarka material
  • Ergonomiskt anpassade för en mängd olika yrken
  • Anpassningsbara i såväl funktion som färg och form
  • Hjälper kroppen att bibehålla sin naturliga S-kurva
  • Alltid öppet köp i 30 dagar och fem års garanti

Sadelstolen – en briljant storfavorit

I många vård- och omsorgsyrken är sadelstolen det ohotade förstavalet, av många goda skäl. Rörligheten, den stolta hållningen och den smidiga designen är några av dem. Vi erbjuder en uppsjö varianter på sadelstolar som går att kombinera med flertalet olika tillbehör.

Utforska våra sadelstolar

Sadelstol Lite Hybrid

Lite Hybrid

Denna stol har en patenterad Free-Float funktion som ger dig full rörelsefrihet och följer dina rörelser.

Finns i flera material och färger

Lite Core+

Lite har en ergonomisk design som tillsammans med ryggstödet Core+ stödjer ryggradens naturliga S-formade kurva och ger en idealisk sittposition.

Finns i flera material och färger

Sadelstolen Lite Advanced Hybrid

Lite Advanced Hybrid

När du rör dig framåt, bakåt och i sidled på sadelstolen avlastar sitsens rörelse tryck på nerver, muskler och ligament.

Finns i flera material och färger

Varför inte sitta på en hållbar lösning?

Vi väljer noga ut material och delar när vi bygger våra möbler och vi tummar inte en millimeter på kvaliteten. En stol som håller länge är inte bara bra för vår miljö utan även för våra kunder. Behöver någon del bytas ut har vi gott om tillbehör och reservdelar, allt för att kunna behålla sin stol så länge som möjligt.

Utforska våra tillbehör

 

Fotring

Idealisk för högre sitsar med hög cylinder som gör att fötterna inte når ner till golvet. Passar alla modeller.

Läs mer

 

Ryggstöd Core+

Ländryggsstöd vars höjd och lutning kan justeras. Tillgänglig i två modeller, Mini för vila och Core+ för att underlätta hållningen.

Läs mer

Armstöd Swing

Ett armstöd som dessutom fungerar som stöd för rygg och mage. Kan vridas 360° vilket ger optimal rörelsefrihet.

Läs mer

Support Design

Jag kommer troligen inte att hitta en bättre stol, jag är oerhört tacksam.

Ing-Marie Albinsson
Leg. Tandhygienist, Lilla Tandkronan i Arvika

Vanliga frågor

Våra stolar är handgjorda från början till slut med noga utvalda och hållbara material och delar. Är du mån om att sitta rätt, bibehålla energi genom hela arbetsdagen och ta hand om din kropp har du hamnat helt rätt. Vi hjälper dig att hitta en stol som är anpassad efter just dina behov för ditt välmående. Dessutom, även om våra stolar har ergonomi och hållbarhet i fokus är de också snygga nog att ha såväl hemma som på kontoret. För oss utesluter inte ergonomi och utseende varandra.
Kontakta oss så bokar vi eller någon av våra återförsäljare en tid. Skulle du ha vägarna förbi de värmländska skogarna är du självklart även välkommen in till oss i Sunne på Brårudsallén 6!
Våra stolar går att få i många olika kombinationer och utföranden. Vill du ha en sadelstol för fri rörlighet? Vill du addera ett rygg- eller armstöd för extra support? Mängden justeringar är som du säkert förstår väldigt många. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt!
Självklart! Kontakta oss så bokar vi in ett tillfälle som passar.
Eftersom vi handtillverkar våra stolar med noga utvalda material och delar har alla våra stolar en väldigt god hållbarhet. Självklart går det inte att svara på exakt hur länge en specifik stol håller, men att våra stolar håller länge – det vågar vi lova. Därför ger vi alltid fem års garanti på alla våra produkter. Dessutom har vi en mängd reservdelar och tillbehör för att du ska kunna behålla din stol så länge som möjligt.

Vill du ha hjälp med att hjälpa andra?

Att välja rätt stol är som du vet inte alltid helt enkelt. Vill du ha guidning i vårt sortiment för att hjälpa din klient eller dig själv med att hitta rätt stol för ändamålet, finns vi här för dig.

Boka en digital rådgivning med en av våra experter på en tid som passar dig. Vi ses!