Kontorsstolen som är snygg nog att ha hemma.

Måste ergonomi och utseende utesluta varandra? I många fall gör de det, i vårt fall gör de det inte. Låt oss berätta om våra ergonomiska designstolar som är lika snygga på kontoret som hemma hos dig.

Support Design

En professionell stol för hemmaplan

Ofta när man tänker ergonomisk stol möts man tyvärr av en möbel som inte är så estetiskt tilltalande. I vårt fall tänker vi tvärtom. Våra ergonomiskt utformade stolar och taburetter är designade även för ögat och har sin grund i formgivaren Bruno Mathssons verk. Vill du ta hand om din kropp även på hemmakontoret och är mån om utseendet på sittmöbeln har du hamnat helt rätt.

  • Svensktillverkade stolar med hållbara och slitstarka material
  • Ergonomisk utformning hjälper kroppen att bibehålla sin naturliga S-kurva
  • Välj mellan en rad olika modeller, färger, former och material
  • Prova hemma i lugn och ro med 30 dagars öppet köp
  • Alltid fem års garanti

Sitt rätt, sitt vackert

Fler och fler av oss arbetar hemifrån någon eller flera dagar i veckan. När man jobbar hemma är det lätt hänt att man glömmer hur viktigt det är att sitta rätt. Samtidigt kanske du inte vill ha en stor och otymplig kontorsstol hemma, utan en som både är fin att titta på och lätt att rulla undan. Vi har ett brett sortiment med sittmöbler som både ser bra ut och får dig att må bra.

Utforska hela vårt sortiment

Lite Core+

Lite har en ergonomisk design som tillsammans med ryggstödet Core+ stödjer ryggradens naturliga S-formade kurva och ger en idealisk sittposition.

Finns i flera material och färger

Classic

Sadelstolen Classic lämpar sig bra när du vill ha en mjuk och bekväm sadelstol med litet större, bredare sits.

Finns i flera material och färger

Supportstolen

Den ergonomiska Supportstolen har en sits och rygg som designats av den kända svenska formgivaren Bruno Mathsson. Den unika designen och den kompakta minimalistiska formen ger maximalt stöd för rygg och ben under en lång arbetsdag.

Finns i flera material och färger

Sadelstolen – mångas självklara val

Det är ingen slump att så många olika människor väljer en sadelstol som sin ständiga stöttepelare på jobbet. Sadelstolen lämpar sig precis lika bra för en frisör eller tandläkare som vid skrivbordet, och går att få i en uppsjö av olika utföranden och utseenden. Vilken variant passar dig bäst?

Utforska våra sadelstolar

Lite

Sadelstolen Lite gör dig mer aktiv och bidrar till en ökad blodcirkulation. Med sin kompakta formgivning tar liten plats och ger stor rörelsefrihet vid arbetsplatsen.

Finns i flera material och färger

Sadelstolen Lite Advanced Hybrid

Lite Advanced Hybrid

När du rör dig framåt, bakåt och i sidled på sadelstolen avlastar sitsens rörelse tryck på nerver, muskler och ligament.

Finns i flera material och färger

Sadelstol med ryggstöd

Lite Advanced Core+

Lite Advanced liknar sadelstolen Lite i sin utformning men har
speciellt formgivna tryckavlastande zoner och ett större uttag fram som gör den särskilt lämpad för män, men passar lika bra för kvinnor.
I det här utförandet kommer den med ryggstödet Core+.

Finns i flera material och färger

Ett hållbart val som räcker länge

Vi väljer noga ut material och delar när vi bygger våra möbler och vi tummar inte en millimeter på kvaliteten. Hållbarhet genomsyrar hela vår process, från vår svenska handtillverkning till slitstyrkan på möblerna. Vill du uppdatera din stol, eller om du behöver byta ut någon del, har vi gott om tillbehör och reservdelar. Allt för att du ska kunna behålla sin stol så länge som möjligt.

Utforska våra tillbehör

 

Hjul i krom

Lättrullade hjul för din stol, passar samtliga våra modeller. Finns i olika material och modeller.

Läs mer

 

Ryggstöd Core+

Ländryggsstöd vars höjd och lutning kan justeras. Tillgänglig i två modeller, Mini för vila och Core+ för att underlätta hållningen.

Läs mer

Armstöd Fixed

Ett traditionellt armstöd som kan justeras i höjdled. Passar Supportstolen.

Läs mer

Support Design

Det som lockade mig att ta kontakt med Support Design var designen på stolen. Jag har besökt flera av de stora möbelföretagen för att hitta en snygg kontorsstol, men det har varit omöjligt.

Marie Kronqvist
Formgivare och grafisk designer som jobbar hemifrån

Vanliga frågor

Våra stolar är handgjorda från början till slut med noga utvalda och hållbara material och delar. Är du mån om att sitta rätt, bibehålla energi genom hela arbetsdagen och ta hand om din kropp har du hamnat helt rätt. Vi hjälper dig att hitta en stol som är anpassad efter just dina behov för ditt välmående. Dessutom, även om våra stolar har ergonomi och hållbarhet i fokus är de också snygga nog att ha såväl hemma som på kontoret. För oss utesluter inte ergonomi och utseende varandra.
Kontakta oss så bokar vi eller någon av våra återförsäljare en tid. Skulle du ha vägarna förbi de värmländska skogarna är du självklart även välkommen in till oss i Sunne på Brårudsallén 6!
Våra stolar går att få i många olika kombinationer och utföranden. Vill du ha en sadelstol för fri rörlighet? Vill du addera ett rygg- eller armstöd för extra support? Mängden justeringar är som du säkert förstår väldigt många. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt!
Du kan välja mellan en mängd olika material och utföranden, med allt från läder till vinyl och andra tyger. När det kommer till färgval står i princip hela färgskalan till ditt förfogande, har du någon favorit?
Eftersom vi handtillverkar våra stolar med noga utvalda material och delar har alla våra stolar en väldigt god hållbarhet. Självklart går det inte att svara på exakt hur länge en specifik stol håller, men att våra stolar håller länge – det vågar vi lova. Därför ger vi alltid fem års garanti på alla våra produkter. Dessutom har vi en mängd reservdelar och tillbehör för att du ska kunna behålla din stol så länge som möjligt.

Vi hjälper dig att hitta rätt stol för dina behov

Att välja rätt stol är inte alltid helt enkelt. Vilken höjd på gaspelaren? Ryggstöd eller inte? Färg och materialval? Vad passar mig? Lugn, vi hjälper dig.

Boka en digital rådgivning med någon av våra experter på en tid som passar dig. Mötet är helt kostnadsfritt och allt du behöver är din dator eller mobil. Vi ses!