Projektbeskrivning

perfect Classic

Perfect Classic

Möjligheten till variation, rörelse och att variera sitt sittande under en dag är avgörande för vår hälsa. Att kunna stå upp ändra sittvinkel och höjd under en arbetsdag är väldigt viktigt för hur vår kropp kommer att må på både kort och lång sikt.

Perfect Classic var vår första sadelstol. Den ger dig möjlighet att enkelt justera sittvinkel och sitthöjd så du kan variera ditt sittande under dagen. Perfect Classic lämpar som bra när du vill ha en mjuk och bekväm sadelstol med litet större sits. Du sitter lite lägre på denna sadelstol. Genom lite större hjul (65 mm) är den lätt att förflytta sig med när du sitter ner. Reglage för justering av höjd och sittvinkel är placerade under sitsen.

Kombinera gärna med tillbehör som ryggstödet Core+ för att ge dig extra stöd och hjälp till att upprätthålla en bra hållning. Ett fotreglage för höjdjustering med foten är både ett praktiskt och hygieniskt tillval.

Vi tycker det är viktigt att du provar stolen för att se om den passar för det du har tänkt att använda den till. Hos oss kan du prova en stol i två veckor helt kostnadsfritt.

PROVA EN STOL

Egenskaper

Tvåspaks mekanism med lamellfjädrar. Sitsvinkeln är justerbar 15°.

Sitsens djup och bredd 36x45cm
Diameter fotkryss 50 cm
Klädsel Skandinaviskt läder, Vinyl och Tyg
Max belastning 120 kg
Garanti 5 år

Sitthöjd 46-86 cm (finns i 3 varianter se tabell)

Användarens längdSitthöjd
< 160 cm

161-169 cm

> 170 cm

46-60 cm

53-71 cm

60-86 cm

Klädsel
Våra klädslar av standardvinyler är PVC- och ftalatfria och är OEKO-TEX-certifierad enligt standard 100. Endast skandinaviskt läder av högsta kvalitet används i sorterna anilin och semi-anilin. Tillverkaren är miljöcertifierad enligt standard SS-EN ISO 14001-1996. Textil klädsel som vi använder är OEKO-TEX certifierad enligt standard 100.

Sits
Stomme av trä med överdrag av formgjuten polyeter.

Stoppning – Flexibel cellplast av polyuretan baserad på polyol av etertyp. Inga CFC, HCFC eller andra fysikaliska blåsmedel används vid tillverkningen. Återvinningsbar.

Gaspelare
Finns i tre höjder. Gaspelaren är i borstat stål, innehållande nitrogen (kväve) som förekommer till 78% i vanlig luft. Gaspelaren är underhållsfri och återvinningsbar.

Fotkryss
Polerad återvinningsbar aluminium.

Hjul
Stomme av polyamid 6 och slitbana av återvinningsbar polyuretan.

Kontakta Support Design

Information om produkter
Om du vill veta mer om någon av våra produkter maila oss.

Ring oss
Du kan även nå oss per telefon +46 (0) 565 12280.

Beställning av produkter
Om du vill lägga en beställning för en produkt lägg din order här.

Kontakta oss för att få information om vår närmaste godkända Återförsäljare eller för frågor gällande denna produkt.