Skönhet & Hälsa

Skönhet inifrån och ut – sitt rätt och må bra

En stilrätt stol som ger dig stöd på jobbet

Vi tycker att utseendet är viktigt. Därför är våra ergonomiska arbetsstolar designade för att passa in i vackra omgivningar utan att bryta den genomtänkta inredningen. Men vi vet också att skönhet kommer inifrån. Mår din rygg bra och du har energi och kraft, syns det på hela dig.

Våra stolar inte bara ser bra ut. De får dig att må bra också.

Här hittar du alla våra produkter

 

Hur rör du dig när du jobbar?

På Support Design är vi specialister i sittande som hjälper dig må bra i kroppen. Men vi vet att inte allt sittande är stilla, och har därför utvecklat olika tillbehör som kan ge dig ergonomiskt stöd och få dig att ha energi även efter långa arbetspass.

Rör du dig med kroppen medan du sitter?
Då behöver du: En Supportstol med ryggstöd och Free-Float funktion
Om du böjer dig fram eller vrider dig åt sidan ofta medan du sitter, ska du välja en av våra stolar med Free-Float funktion. Hur du än vänder dig följer ryggstödet med och hjälper din ryggrad.

Lägger du vikt på armarna?
Då behöver du: Armstöd
Kanske jobbar du med manikyr, ansiktsbehandlingar, eller tandhygien, och behöver stöd för armarna medan du böjer dig framåt. Vi har fasta och flyttbara armstöd som lätt kan justeras. Den unika C-formen på armstödet Swing gör att du kan använda det både som rygg-, arm- och magstöd. Det kan vridas 360 grader runt stolsitsen samt justeras in och ut mot kroppen för att passa för olika arbetspositioner. Armstödet har en tjock stoppning som gör det bekvämt längre perioder.

Vill du snabbt ändra sitthöjd?
Då behöver du: Höj- och sänkbar gaspelare
Olika kunder är olika långa, så om du t ex jobbar som frisör kan det vara lättare att ändra din egen sitthöjd snarare än kundens för olika arbetsmoment. Vi har även ett fotreglage, så om du har händerna fulla med hårfärg, eller behöver hålla dem hygieniskt sterila, kan du använda fötterna till att ändra höjden.

Sitter du högt och vill ha stöd till fötterna?
Då behöver du: Fotring
Vid höga receptionsdiskar kan det vara skönt att få upp fötterna något. Våra fotringar och fotkryss kommer i en jämförelsevis liten storlek som passar perfekt i smala utrymmen.

Vill du sitta still medan du jobbar?
Då behöver du: Glidfötter
Våra stolar kommer med hjul som standard, men de kan anpassas för dig som behöver vara på en och samma plats.

Skönhet & Hälsa