Om Support Design

Vi strävar efter förbättrad hälsa

För oss på Support Design driver passion och engagemang varje steg i vår process. Från den ergonomiska studien och utformningen av våra sitsar genom hela tillverkningsskedet och därefter. Vi strävar efter ett sortiment som är bekvämt, snyggt och förbättrar hälsan och välbefinnandet hos våra kunder.

Vår vision är att alla ska sitta bra. Att sitta bra får oss att må bra. På Support Design är vi specialister i sittande som förbättrar din hållning som resulterar i ökat välmående. Vi vet att det inte bara handlar om att sitta.

Det handlar om Hållning – både till hälsa, kropp, själ o miljö – vi kallar det
Postive Posture

Support Designs värdegrund

Varje stol vi gör är ett unikt hantverk och anpassad för varje individ som skall använda den. Vår värdegrund är en viktig del i vårt fortsatta arbete och strävan efter förbättrad hälsa.

Vi gör det PERSONLIGT
Varje kund är viktig, varje stol är viktig
Varje erfarenhet är viktig

Vi gör det PREMIUM
Vi kompromissar inte. Våra kunder kräver det bästa och det är vad vi levererar.

Vi gör det med EXPERTISE
Från teknik och beklädnad till god hållning och välbefinnande, vi är ett team av pålitliga och erfarna specialister.

Vi gör det HÄLSOSAMT
Våra stolar, våra människor och våra tjänster är här för att förbättra människors liv på alla möjliga sätt.

Vi gör det VACKERT
Att sitta är något vackert och det är också våra stolar. De är noggrant formgivna och görs med focus och känsla för detaljer. De inte bara ser bra ut. De får dig att må bra också.

Värmländsk tillverkning i 30 år

Vi är ett familjeägt företag och är stolta över att vi i mer än 35 år har skapat stolar som blivit internationellt erkända för sin komfort och sina ergonomiska egenskaper. All vår tillverkning från tillskärning, sömnad, beklädnad och montering sker i vår fabrik i Sunne i Värmland.

Support-Design